17 bandes de dos continents concursaran en la 132 edició del CIBM ‘Ciutat de València’

El Péndulo | Redacció.- Un total de 17 bandes de música de Sud-amèrica i Europa participaran en la 132 edició del CIBM “Ciutat de València”, que es celebrarà al Palau de la Música del 19 al 22 de juliol de 2018. Este ha estat el resultat del sorteig de les 26 agrupacions musicals inscrites inicialment.

Entre les diferents seccions que oferix el festival (honor, primera, segona i tercera) estaven inscrites 26 Bandes, 9 de la Comunitat Valenciana, 14 de la resta del territori nacional i 3 estrangeres de Colòmbia, Portugal i Suïssa. Després del sorteig, les diferents seccions tindran 8 bandes de la Comunitat Valenciana, 6 de la resta de l’estat de Granada, Ourense, Madrid, Múrcia, Pontevedra i Huelva, i les 3 de l’estranger citades anteriorment.

Sorteo CIBM 2018.

Per a la secció Tercera, l’ordre de participació és: Amigos de la Música de Durcal (Granada), Unió Musical “La Primitiva” de Castell de Castells (Alacant), Banda Municipal Soacha – Cundinamarca (Colòmbia), Societat Musical Santa Cecília de Xera (València), A Lira de Ribadavia (Ourense) i Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella (Alacant). En plaça de reserva la Banda de Música de Pozohondo (Albacete).

Per a la secció Segona: Agrupació Musical Los Montesinos (Alacant), Societat Musical “La Armónica” de Coix (Alacant), Unió Musical Pozuelo de Alarcón (Madrid), Unión Musical de Torre Pacheco (Múrcia), Societat Artística Musical de Benifaió (València) i Symphonisches Blasorchester Kreuzlingen (Suïssa). En plaça de reserva la Banda de Música Cultural de Teo (A Corunya)

Per a la secció Primera: Banda de Música Municipal de Silleda (Pontevedra), Banda Municipal de Música de Punta Umbría (Huelva) i Armab – Associaçao Recreativa e Musical Amigos da Branca (Portugal).

Per a la secció d’Honor: Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera (València) i Unió Musical de Torrent (València).

Durant el sorteig, s’han entregat a les agrupacions participants les partitures de les obres obligades. Estes partitures són Sagittarius de Guillermo Ruano, per a la secció tercera; Un deber de amor de Vicente Ortíz Gimeno, per a la segona; Juglaresca de Francisco Bort Ramón i la Sinfonietta núm. 1 de Bart Piqueu per a la secció d’honor, que serà estrena absoluta. Dos d’estos compositors, Vicente Ortiz i Guillermo Ruano, han assistit al sorteig.

www.cibm-valencia.com (Els resultats poden ser consultats en el web del certamen)

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.