728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

50 relats opten al `remi del XV Certamen de Narrativa Breu del Dia de la Dona

València Noticies | Redacció.- El passat mes de març es va convocar la XV edició del Certamen de Narrativa Breu, en el marc de la celebració del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona. Un total de 50 relats concursen enguany, en una cita convocada amb el lema ‘Dones que transformen el món, dones en la ciència’.

Dels 50 relats presentats, catorze estan escrits en valencià. El percentatge de participació de dones escriptores ha sigut del 88%, amb un 10% d’homes. Així mateix, un 2% dels relats han sigut presentats sota la modalitat d’associació.

El veredicto del jurado se dará a conocer durante el mes de julio.
image-390928

Recentment s’ha constituït el jurat qualificador del certamen, presidit per la regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano. El jurat l’integren, a més, l’escriptora, traductora i professora de Llengua, María Jesús Bolta; l’editor, historiador i professor de la Universitat Pompeu Fabra, Vicent Baydal; la periodista Amàlia Garrigós i l’escriptor i professor de la Universitat de València, Martí Domínguez. Assistix el jurat el secretari general de l’Administració Municipal, Hilario Llavador.

El jurat es reunirà novament en el mes de juliol i comunicarà el veredicte a les persones guanyadores dels premis primer, segon i tercer, així com els 12 millors relats que, tal com estipulen les bases, seran publicats.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.