Acte de reconeixement als ajuntaments de la Xarxa Isonomia per a la Igualtat Efectiva de Dones i Home

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i la regidora d’Igualtat, Ali Brancal, han assistit a l’acte de reconeixement als ajuntaments de la Xarxa Isonomia per a la Igualtat Efectiva de Dones i Homes, que ha tingut lloc aquest matí en el Paranimf de l’UJI. Marco ha agraït el reconeixement que ha rebut durant l’acte l’Ajuntament de Castelló i ha volgut destacar “el treball realitzat per la Fundació Isonomía que actua com a consciència crítica de la societat i ha impulsat a les institucions polítiques a sumar-se a la lluita per la igualtat”. L’alcaldessa també ha afirmat que “les institucions públiques tenim l’obligació de dedicar tots els esforços materials i humans possibles per a lluitar contra una realitat que ens avergonyeix: els assassinats de dones a les mans de les seues parelles” i ha posat l’accent en la importància de fomentar la prevenció i sensibilització des d’edats primerenques.
151118 acto igualdad, red isonomía (1)
image-264862

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.