Agustí Fernández interpreta ‘Frec’ d’Hèctor Parra en la 38ª edició d’Ensems

El Péndulo | Redacció.- El Palau de la Música acull demà (a les 20:00 hores)una altra de les actuacions emmarcades dins de la 38a edició del festival Ensems, que enguany té com a seu principal l’auditori valencià. En esta ocasió serà el pianista i especialista en electrònica mallorquí Agustí Fernández, el que puja a l’escenari de la Sala Rodrigo per interpretar ‘Frec’ d’Hèctor Parra, una obra composta expressament per a ell. Estrenada en el Festival de Huddersfield en l’any 2013 és el resultat de la unió de la musicalitat de Fernández i el pensament compositiu de Parra. El pianista no sols toca el teclat, sinó que també explora totes les possibilitats gestuals i sonores de diversos objectes, que actuen de forma percudida sobre l’arpa de l’instrument. Tot això captat i projectat en vídeo.

Agustí Fernández  (Foto-R. Domínguez).
image-364281

AgustÍ Fernández és un dels músics de major projecció internacional i una referència mundial en el món de la música improvisada. Ha treballat amb grans músics de la improvisació lliure com Peter Kowald, Derek Bailey, Laurence D Butch Morris, Evan Parker, Barry Guy, Mates Gustafsson, Joel Ryan,Joe Morris, Nate Wooley i Peter Evans entre molts altres, i és membre de Blue Shroud Band, Mates Gustafsson DESNUDO Ensemble i Barry Guy New Orchestra. Fins a la data ha publicat més de 80 CDs.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.