Albaida sol·licita més personal per a atendre els serveis socials

La diputada d’Inclusió Social, Rosa Pérez Garijo, ha mantingut una reunió amb l’alcalde d’Albaida, Josep Albert, qui li ha sol·licitat que es reforce el personal que atén els serveis socials en el seu municipi.

La diputada Pérez Garijo ha expressat la seua voluntat de revisar a fons l’assignació de Serveis Socials Generals en els quals es prevaldrà els valors tècnics per a l’adjudicació de la partida econòmica destinada a aquest efecte.

Rosa Pérez se reúne con alcalde d' class=
image-313707

D’altra banda, la diputada d’Inclusió Social ha dit que s’estudiaran les necessitats concretes de cada localitat perquè no tots estan en la mateixa situació i s’ha de donar la resposta adequada a cada població.

A més, ha dit que partiran del diàleg de les necessitats existents, entre els equips tècnics de la delegació i els municipis i mancomunitats.

La diputada d’Inclusió Social també ha comentat que s’està avançant en un model de major fluïdesa comunicativa amb la Consellería de Benestar Social i les seues diferents Direccions generals ja que “hem de construir i reconstruir i ho hem de fer col·laborant totes les institucions i a tots els nivells”.

Pérez Garijo ha destacat una vegada més com la política social i la coordinació entre totes les institucions són una prioritat absoluta de la nova Diputació per a no duplicar ni crear disputes d’espais amb interessos partidistes. “A més el canvi no tracta solament de com fer les coses, sinó de com volem fer les coses, situant a les persones, la seua independència vital, la seua dignitat i els seus drets com l’eix principal de la nostra política”.

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.