728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Alexis Marí aposta per “aprofitar totes les possibilitats que ofereix la UE per a suplir l’escassetat de recursos”

València Noticies | Redacció.- El síndic de Ciutadans (C’s) en Les Corts valencianes, Alexis Marí, ha apostat per “aprofitar totes les possibilitats que ofereixen les institucions de la Unió Europea (UE) per a suplir l’escassetat de recursos de la Generalitat Valenciana”. Després de visitar el Parlament Europeu i participar en el Seminari sobre el Comitè de les Regions organitzat pel grup Alde, al que ha assistit al costat d’una delegació de portaveus autonòmics de Ciutadans, Marí ha subratllat “la importància de traure-li partit a les institucions europees i identificar oportunitats amb l’objectiu d’aconseguir fons per a infraestructures, formació o ocupació, entre altres qüestions essencials”.

Marí en su visita al Parlamento Europeo.
image-360132

“La Comunitat Valenciana està infrafinançada, però no val l’immobilisme, sinó que cal cercar com aconseguir els fons per a solucionar els problemes dels valencians”, ha assegurat el portaveu de Ciutadans, al mateix temps que ha instat al Consell a “deixar el constant lament i a treballar per ser més eficients en la gestió”.

Respecte a la multa de la UE a la Comunitat Valenciana, Marí ha recordat que “C’s ha reclamat la compareixença dels responsables d’economia del Govern central i autonòmic i de la representant de la Comissió Europea a Espanya per a explicar per què es va manipular la xifra de dèficit”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.