MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Alexis Marí (C’s): “La guerra de banderes no ens porta a cap part; simplement cal complir la llei”

València Noticies | Redacció.- “La guerra de banderes no ens porta a cap part; simplement cal complir la llei: la Constitució espanyola i l’Estatut d’Autonomia”.

Marí saluda al delegado del Gobierno, Juan Carlos Moragues.
image-357657

Així s’ha pronunciat el síndic de Ciutadans (C’s) en Les Corts valencianes, Alexis Marí, després de reunir-se amb el delegat del Govern, Juan Carlos Moragues, amb qui ha analitzat la situació general de la regió i els seus principals problemes. Segons ha explicat Marí, “tots dos comparteixen la seua preocupació respecte als últims fets esdevinguts pel que fa al pancatalanisme” i han defensat “la necessitat de fer complir la llei”.

En aquest sentit, el portaveu de Ciutadans ha agraït al delegat del Govern que “vaja a participar en la concentració del pròxim dimecres organitzada per C’s per a defensar l’ordenament jurídic”. Durant la trobada, que Marí ha qualificat de “cordial”, també han tractat “la necessitat de protegir i defensar a les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat” i han assenyalat “la importància que l’Executiu central invertisca en més infraestructures a la Comunitat Valenciana, seguint els criteris d’eficiència i eficàcia”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.