728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Alexis Marí: “No hi ha bloqueig per a reobrir RTVV. Ara toca reprendre les negociacions per a arribar a un consens”

Alexis Marí.
image-417498

Alexis Marí.

València Noticies | Redacció.- El síndic de Ciutadans (C’s) en Les Corts valencianes, Alexis Marí, ha negat que existisca “bloqueig” per a reobrir la nova ràdio i televisió públiques valencianes i ha assenyalat, després de la junta de síndics, que “ara toca reprendre les negociacions en el punt que es van deixar amb l’objectiu d’arribar a un consens”.

“No tinc cap notícia nova. No es va arribar a un acord al juliol i ara cal reprendre el tema en aqueix punt, on ho deixem”, ha assenyalat Alexis Marí. En aquest sentit, ha defensat la necessitat de “establir de nou les regles del joc i veure com cal plantejar-se la reobertura”.

Respecte a la reunió de portaveus, ha explicat que “Ciutadans ha sol·licitat la compareixença de la consellera de Sanitat, Carmen Montón, per a explicar les deficiències del sistema sanitari durant l’estiu”, però en Comissió, perquè “no es desvirtue la fi de la Diputació permanent”, que se celebrarà el dimecres.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.