Alumnes de 17 centres educatius participen hui en quatre modalitats de la competició Skills

La directora general de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, Marina Sánchez Costas, ha visitat aquest matí l’IES Botànic Cavanilles de la Vall d’Uixó, on s’està celebrant la quarta edició del campionat autonòmic Skills en les modalitats de reparació de carrosseria, tecnologia de l’automòbil i pintura de l’automòbil.

Es tracta de la fase autonòmica de la competició que s’està celebrant fins al pròxim dia 29 d’abril, i en la qual participen centres que imparteixen cicles formatius a la Comunitat Valenciana per a seleccionar el millor alumnat de cadascuna de les famílies professionals.

En concret, durant la jornada de hui s’estan celebrant les competicions de reparació de carrosseria, tecnologia de l’automòbil i pintura de l’automòbil que ha visitat la directora general i en les quals estan participant 12 alumnes de 12 centres diferents. A més, també s’està celebrant la modalitat d’Estètica en les instal·lacions alacantines de Kuo’s a Cañada, en la qual participen 12 alumnes de 5 centres educatius.

Els campions autonòmics de cada especialitat, a més de rebre un reconeixement de la Conselleria durant la #Primavera Educativa, participaran representant la Comunitat Valenciana en Spainskills que, al seu torn, seleccionarà els competidors espanyols que representen Espanya en les competicions europees (EuroSkills) i mundials (WorldSkills), els anys parells i imparells, respectivament.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.