728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Artur Àlvarez i músics locals reten homenatge a Bernat Artola i Miquel Peris a ritme de blues

El Péndulo | Redacción.- La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, dirigida per Verónica Ruiz, presenta un nou espectacle musical, poètic i visual que s’estrenarà hui dijous 4 de febrer a partir de les 20:00 hores en el Teatre Principal de Castelló.

La entrada al evento será totalmente gratuita.
image-315616

En el mateix, el cantautor castellonenc Artur Àlvarez, acompanyat d’un nodrit grup de músics locals, retrà homenatge als poetes i fills predilectes de la ciutat de Castelló Bernat Artola i Miquel Peris a ritme de blues.

D’aquesta manera, Artur Àlvarez, acompanyat per Carlos Àlvarez, Diego Barberà, Ángel Belinchón, Ferran Bellido, Sergio Bisbal, Ferran Bosch, Juanjo Carratalá, Carlos Colom, Sara García, Paco Ibáñez, David Mascaró, Ignasi Navarro, Montse Aguilar (Muntsa), FJ Silvestre i Joan Vilallonga s’encarregaran de musicar els poemes d’Artola i Peris en un format tan singular com és el blues.

A més, l’espectacle comptarà amb la participació dels actors Marc Escrig i Fanfi García i l’artista plàstica Agustina Ortega elaborarà grafitis en l’escenari mentre es representa l’espectacle.

L’entrada a l’esdeveniment serà totalment gratuïta i les entrades es podran recollir en l’Ajuntament de Castelló i en la taquilla del Teatre Principal el mateix dia de l’actuació.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.