Avança la construcció del Jardí de l’Ermita d’Orriols

València Notícies | Redacció.- El parc, que tindrà una superfície de 3.965 metres quadrats, avança en la seua construcció. Tal com ha explicat la regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano, “el jardí quedarà integrat dins d’una sèrie de recorreguts que van identificar els veïns com antics carrers i trames del barri en el procés participatiu “Sembra Orriols” i que estructuren la composició dels diferents espais amb què comptarà este gran jardí”.Jardí de l'Ermita d'Orriols.

Respecte a l’arbrat, es proposa un propi de l’entorn de les ermites valencianes. Es plantaran Celtis australis (lledoner) i Morus alba fruitless (morera), seguint les trames propostes d’ordenació del jardí. A la zona de l’antic nucli d’Orriols, com si es tractara de l’arbrat dels antics patis, es disposen Citrus (taronger), Citrus limon (llimoner), Ficus carica (figuera) i Mespilus germanica (nespre). Per completar l’ordenació, es fa ressaltar la rampa de baixada al jardí mitjançant la plantació de tres Cupressus sempervirens tòtem (xiprer) i un grup de tres Phoenix dactylifera a la cantonada sud, com a fons de l’esplanada.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.