Benestar Social amplia la borsa de pisos pont per a la inserció de persones en exclusió social

17-08-2017 Benestar Social amplia la borsa de pisos pont per a la inserció de persones en exclusió socialL’Ajuntament subvenciona amb 80.000 euros el projecte ‘Allotjament Alternatiu Pont’ de la Companyia de les Filles de la Caritat de Sant Vicent de Paúl pel qual es faciliten sis habitatges

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Benestar Social, ha subscrit un conveni amb la Companyia de les Filles de la Caritat de Sant Vicent de Paúl per un import de 80.000 euros pel qual facilitaran sis habitatges pont per a la integració de persones o famílies en situació d’exclusió social.
El regidor delegat de l’àrea, José Luis López, ha indicat que amb el citat conveni es renova la col·laboració que iniciem l’any passat amb la Companyia de les Filles de la Caritat de Sant Vicent de Paúl, i amb açò es disposarà de sis pisos semitutelats.
López ha explicat que des de l’equip de Govern, i en concret l’àrea de Benestar Social, “estem treballant per a fer front als processos d’exclusió a Castelló i abordar les necessitats derivades de l’habitatge i de la promoció i inserció social en la nostra ciutat”.
La Companyia de les Filles de la Caritat de Sant Vicent de Paúl és una societat apostòlica sense ànim de lucre al servei dels més vulnerables que a través del projecte ‘Allotjament Alternatiu Puente’ col·labora amb el consistori castellonenc amb pisos semitutelats i seguiment social del propi habitatge, mentre que el pla d’intervenció es porta conjuntament des dels centres municipals dels serveis socials de l’Ajuntament i els pisos semitutelats.

Les persones i famílies que participen en l’esmentat projecte han d’estar empadronades en el municipi de Castelló i tenir entre 1

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.