Benidorm acull la Jornada de Competició d’Esport Adaptat i Estimulació Multisensorial

PLAYA_BENIDORM_
image-313904
Dimecres passat, 27 de gener, el Palau d’Esports l’Illa de Benidorm va acollir, la Jornada de Competició d’Esport Adaptat i Activitat Multisensorial. Aquesta jornada s’emmarca en les activitats dels XXXIV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, Jocs Esportius Adaptats, que organitza la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

La jornada ha comptat amb la participació de 487 participants entre alumnes, professors i educadors procedents de 19 centres educatius de la província d’Alacant. Els alumnes han competit en quatre disciplines: Minibàsquet, “Boccia” en les seues categories BC1, BC2 i BC3, Birles i Natació en les modalitats de 25 i 50 metres. Totes aquestes competicions han sigut mixtes, a excepció de la natació en la qual han disputat en categoria femenina i masculina.

Els centres que han participat en aquesta Jornada d’Esport Adaptat són: CEIP Gabriel Miró (Alacant), C. Infanta Leonor (Alacant), IES Gaia (Sant Vicent del Raspeig), CEIP El Tossal (Alacant), CEIP Nuestra Señora de la Esperanza (Crevillent), IES 8 de Marzo (Alacant), CPEE Santo Ángel de la Guarda (Alacant), CEIP Rabassa (Alacant), CEEP Tomàs Llàcer (Alcoi), CEE Gargansindi (Calp), CPEE Raquel Paya i EEA (Dénia), CEE Miguel de Cervantes (Elda), CPEE Virgen de la Luz (Elx), CPEE Sanchis Banús (Ibi), CPEE Secanet (la Vila Joiosa), CEE Infanta Elena (Sant Joan d’Alacant), CEE Apadis (Villena), IES Mediterrània (Benidorm), i IES Leonardo da Vinci (Alacant).

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.