728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Benifaraig incorpora millores vials que donen prioritat als transeünts

Valencia Noticias | Redacción.- Aprofitant la millora i reurbanització de les voreres de diversos carrers de Benifaraig el passat mes de febrer, s’ha procedit, a més, a la desinstal·lació d’un regulador semafòric que comprenia tres passos de vianants al carrer de Ferrer i Bigné.

El fet d’eliminar els semàfors en estos punts i incorporar senyalització vertical que limita la velocitat a 30 kilòmetres per hora, obliga els conductors a extremar la precaució i, en el seu cas, cedir el pas als vianants que tenen la preferència en les interseccions amb passos de zebra. D’esta manera, a més, es minimitzen les demores innecessàries per a tots els agents.

La idea es conjugar al máximo la movilidad de todos los agentes dentro del área urbana.
image-342989

La desinstal·lació del regulador semafòric ha estat possible ja que, tal com indica la norma per a procedir, durant les 24 hores del dia no es superen en cap moment els 600 vehicles i 150 vianants per hora circulant pels passos esmentats.

La idea és conjugar al màxim la mobilitat de tots els agents dins de l’àrea urbana sense perjudici per a cap d’ells.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.