Bicicas instal·la noves bases en La Farola i avinguda del Mar i renova 70 bicicletes al juny

Bicicas instal·la noves bases en La Farola i avinguda del Mar i renova 70 bicicletes al juny
image-384625
L’emplaçament va ser triat al gener a través d’una enquesta oberta en la qual van participar prop de 4.000 persones

Bicicas comptarà amb dues noves bases a partir de la setmana que ve atenent a la demanda d’usuaris i ciutadania, que van triar la seua ubicació a través d’una votació oberta al gener, en la qual van participar prop de 4.000 persones. L’entorn de la Plaça de la Independència (La Farola), amb les delegacions d’Hisenda i Tràfic com a punts de referència, i l’avinguda del Mar a l’altura del Recinte de Fires i Mercats al costat de la parada del Tram, seran els dos nous emplaçaments. “Amb espai per a 14 bicicletes cadascuna, el servei municipal de préstec de bicicletes aconsegueix així els 842 anclatges en més de 50 bases repartides per tota la ciutat, per a seguir ampliant la seua ràdio d’acció responent a les necessitats dels usuaris”, ha explicat el regidor de Mobilitat, Rafa Simó.

La bancada de La Farola, la que va explicar de llarg amb major nombre de vots en l’enquesta de gener, compta amb el permís de la Conselleria de Cultura, ja que per raons tècniques se situarà en una de les voreres adjacents de la Plaça de la Independència, concretament en una zona de graveta del parc Ribalta. Tant aquesta base com la de l’avinguda del Mar seran instal·lades entre el 17 i el 21 de juny per part de l’empresa concessionària, Maquiver.

Dins de l’ampliació i millora del servei que està duent a terme Bicicas durant aquesta primavera també cal destacar la incorporació de 70 noves bicicletes, que s’aniran posant en circulació també a partir de la setmana que ve. La flota de 380 bicicletes disponibles per a l’usuari es veurà així renovada, com ho fa cada any, per a retirar progressivament les més antigues. A més, s’incorporaran 132 noves més en els pròxims mesos.

Millor localització de bases en l’app
A més, el servei municipal de préstec de bicicletes també ha introduït novetats en la seua aplicació per a dispositius mòbils, que des del febrer passat permet realitzar totes les gestions sense necessitat de tràmits burocràtics ni targetes. En concret, a partir d’ara l’app de Bicicas localitza a l’usuari en el mapa a través de GPS, incorpora un llistat de bases favorites perquè es puguen marcar les que s’usen amb més freqüència, permet cercar bancades per proximitat a una adreça postal i també compartir recorreguts en xarxes socials. Totes aquestes funcionalitats s’incorporen en actualitzar-se automàticament l’app, disponible gratis tant en Google Play com App Store.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.