Brancal assisteix a la jornada informativa de la FVMP sobre subvencions d’habitatge i pobresa energètica

La regidora d’Habitatge ha manifestat que la prioritat és “rescatar persones i recolzar a aquells que més ho necessiten”

La regidora d’Habitatge, Ali Brancal, ha participat aquest matí en la Jornada Provincial de Castelló sobre Ajudes als Municipis, Polítiques Socials i Serveis, organitzada per la FVMP (Federació Valenciana de Municipis i Províncies).

En la mateixa, el director general d’Administració Local, Antoni Such, ha informat sobre les línies d’actuació i de les ajudes als xicotets municipis. Per la seua banda, Alberto Sanchis, director general d’Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana ha comentat les actuacions sobre pobresa energètica i pèrdua de l’habitatge per no poder atendre el pagament del lloguer.

A més, també s’ha oferit als assistents informació sobre les pròximes convocatòries de subvencions en matèria d’habitatge, tant per a lloguer com a ajudes a la rehabilitació per a particulars i comunitats de propietaris i la implantació dels Informes Tècnics de l’Edificació.

La regidora d’Habitatge, Ali Brancal, ha valorat molt positivament la jornada en la qual s’han abordat els principals mecanismes per a “recolzar a aquells que més ho necessiten, es tracta de rescatar persones, de mostrar el nostre interès per ajudar a la gent a sol·licitar ajudes i estar del costat dels col·lectius prioritaris per a les mateixes: afectats en processos d’execució hipotecària, famílies monoparentals, menors de 30 anys, etcètera”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.