MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Briones treballa amb l’Ajuntament de València en el Pacte Territorial per l’Ocupació d’aquesta ciutat

Briones treballa amb l' class=
image-313887

La directora general d’Ocupació i Formació, Rocío Briones, s’ha reunit amb el coordinador general per a l’Àrea d’Urbanisme i Desenvolupament Econòmic Sostenible de l’Ajuntament de València, Enric Roig, i amb altres responsables de l’àrea d’ocupació d’aquest ajuntament,com el director general de la Fundació Pacte, Javier González i la Cap del Servei d’Ocupació, Elvira Brull.

L’objectiu d’aquesta reunió era exposar els programes d’Ocupació i Formació del SERVEF previstos per al 2016, dels quals podria beneficiar-se l’Ajuntament de València, així com treballar en el Pacte Territorial per l’Ocupació per a la ciutat de València.

Rocío Briones ha explicat que “des del SERVEF considerem fonamental augmentar la col·laboració amb tots els governs locals, i de forma específica amb els de les grans ciutats. Per això el Pacte de la ciutat de València, ja en funcionament, va ser un dels principals en l’impuls que estem propiciant als Pactes Territorials per l’Ocupació “.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.