728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Candidats ‘A la Valenciana’

Joan Baldoví, cap de llista al Congrés per València per a candidatura Compromís-Podemos-EUPV-A la Valenciana, ha votat este diumenge a les 11.15 hores en el col·legi Cervantes de Sueca. Baldoví se ha mostrat optimista dels resultats que obtindrà la candidatura. “Estic segur que esta nit, quan es tanquen les urnes la coalició A la Valenciana escriurà una pàgina històrica en estes eleccions. Estem en un moment històric i estic convençut què res serà igual a partir del dia 27 de juny”. A més, el candidat ha volgut animar a la gent a que exercisca el seu dret a votar, “durant molts anys no hem tingut la capacitat de poder decidir, i hui, tenim de nou l’oportunitat de tornar a votar per a decidir que volem per al nostre futur. És molt important anar a votar i per això, anime a la gent a que participe, perquè la festa de la Democràcia és el poder tindre cadascú, la capacitat de decidir el futur de totes i de tots.Votacio-Baldovi

Àngela Ballester, número 2 de la candidatura, ha votat passades les 11 hores al col·legi electoral de la Casa de la Cultura de Bellreguard. Ballester ha qualificat la jornada d’històrica “un dia clau per a la democràcia al nostre país”. La candidata ha animat a “votar amb il·lusió” i ha afegit que “en les mans dels ciutadans i ciutadanes està el país en el qual viurem els pròxims anys i el país que deixarem a les noves generacions. A les nostres mans i en el vot està el futur”.

Votacion-Ballester
image-393736

Ricardo Sixto, número 5 per València per ‘A la Valenciana’ ha votat passades les 10.30 hores al col·legi 100 de València. A l’igual que els anteriors candidats, Sixto ha qualificat la jornada com històrica “hui viurem una jornada on les coses van a canviar de veritat, i nosaltres serem una part fonamental d’eixe canvi a nivell estatal”. En referència a l’abstenció, Sixto ha assenyalat estar molt convençut què la gent participarà per a tractar de trencar l’empat de les eleccions del 20 de desembre. “Crec que veient les dades de la gent que ha demanat el vot per correu, que és molt superior a les darreres eleccions, es demostra que la gent no ha perdut interés, sinó tot el contrari, té més interés que mai en aconseguir un canvi de govern, i això s’acabarà de demostrar en una participació que jo crec serà molt elevada”. 

Votació Sixto 2
image-393737

 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.