728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Castelló aprova el conveni que augmenta el suport municipal al Banc d’Aliments

banc d' class=
image-356166

L’alcaldessa, Amparo Marco, i el regidor José Luis López reconeixen el treball de l’entitat amb les famílies més vulnerables

El Govern municipal de Castelló ha aprovat el conveni anual amb el Banc d’Aliments pel qual l’Ajuntament assumeix el lloguer i manteniment del local en el qual s’emplaça aquesta entitat que arreplega aliments a través de les entitats benèfiques amb les quals treballa i atén les necessitats bàsiques de milers de persones en tota la província. El regidor de Benestar Social, José Luis López, ha explicat que aquest conveni “suposa un augment de la col·laboració de l’Ajuntament amb una entitat com el Banc d’Aliments que atén a les famílies que més ho necessiten no solament a Castelló sinó també en la resta de la província”.

Una vegada aprovat per la Junta de Govern Local, ja solament restarà fer efectiva la signatura entre l’Ajuntament de Castelló i el Banc d’Aliments. El nou local, situat en una antiga superfície comercial de la carretera de Borriol, augmenta la superfície disponible fins als 1.300 metres quadrats, permet gestionar aliments peribles i inclou espai per a oficines que facilita les gestions.

“Ens vam comprometre a cercar una solució a la problemàtica d’espai amb que es trobava el Banc d’Aliments i aquest conveni ratifica aqueix compromís complit”, ha subratllat l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco. A més, ha afegit, “des del Govern municipal reconeixem la importància del projecte que representa el Banc d’Aliments, que és un referent en la ciutat per l’enorme nombre de famílies vulnerables que atén”.

Les millores que representa l’actual emplaçament són molt significatives ja que permet una millor gestió dels aliments que es reparteixen i de tots els tràmits administratius que es deriven de l’actuació del Banc d’Aliments. El local de la carretera de Borriol disposa de zona carrega i descàrrega per a grans camions que en l’anterior local era inviable; a més disposa de cambres frigorífiques que permeten gestionar aliments no peribles que abans no tenien i una major capacitat d’emmagatzematge per als peribles. Finalment, també va a permetre atendre les necessitat d’emmagatzematge que tenen entitats benèfiques amb les quals treballa el Banc d’Aliments.

 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.