BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Castelló celebra demà la festa de l’ermita de Sant Roc de Canet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Castelló celebra demà, diumenge 24 de setembre, la festivitat de Sant Roc a la Partida de Canet. Es tracta d’una jornada inclosa dins del II Cicle de Música i Dansa a les Ermites de la ciutat organitzat per l’Ajuntament de Castelló a través de la Regidoria d’Ermites que dirigeix Enric Porcar.

L’Associació Cultural Colla “El Pixaví” ha convidat a tots els veïns i ha manifestat la il·lusió en aquest dia “on la germanor, el record de les tradicions i les ganes de fer festa ens omplin de joia i ens fan sentir-nos una mica més poble”, expressen des de la pròpia associació.

Les activitats s’iniciaran amb un esmorzar de pa i porta a la Sala Capitular de l’ermitori i seguirà amb una celebració eucarística amb una part musical a càrrec de la “Colla de Cantors” de la Romeria de la Magdalena. La jornada seguirà amb la romeria a les Fontanelles, el tradicional dinar de romiatge amb l’arròs de caldera, la Rondalla Primer de Maig i bureo a càrrec de la Federació de Grups Folklòrics de Castelló. Per a finalitzar se celebrarà el Sant Roc Vítol i la gran traca final.Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.