728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Castelló celebra el Dia Mundial del Medi Ambient amb sis tallers i una xarrada sobre reciclatge

cartel_celebremnatura_juny
image-388948
La regidora de Sostenibilitat, Sara Usó, anima a participar en aquesta campanya de conscienciació sobre valors ambientals

Castelló commemora aquest mes de juny el Dia Internacional de la Mare Terra i el Dia Mundial del Medi Ambient amb una sèrie d’activitats mediambientals dirigides a tots els públics però especialment al familiar. La regidora de Sostenibilitat Ambiental, Sara Usó, ha destacat que aquesta campanya “pretén conscienciar sobre el respecte a la naturalesa i aprofitem alguns dels dies destacats del calendari natural per a convidar als castellonencs a sumar-se a les activitats”.

El Dia Mundial del Medi Ambient se celebra aquest dissabte, 18 de juny, amb activitats per a tota la família en la plaça Santa Clara d’11:00 a 14:00. “Aquesta celebració arreplega el testimoni de la Dia Internacional de la Mare Terra que es va celebrar la setmana passada i inclou una xarrada i tallers perquè els més xicotets puguen aprendre valors relacionats amb el medi ambient”, ha afegit Va usar.

La jornada inclourà una xarrada sobre la importància del reciclatge i el bon ús de l’aigua. A més, s’han programat sis tallers: reciclatge, amb elements de deixalla quotidians; l’arbre dels bons propòsits, que arreplegarà missatges dels participants; l’escultura reciclada, on es realitzarà una performance amb material reciclat; crea el teu propi portallàpissos, amb material reciclat; taller de maquillatge infantil, amb motius del Dia de la Terra; i el taller de la targeta de medi ambient, també elaborada amb materials reciclats.

La Regidoria de Sostenibilitat Ambiental ha programat la campanya Celebrem la natura durant tot l’any per a sumar-se mes a mes a la celebració de diferents dies relacionats amb el medi ambient. L’edil Sara Usó ha insistit en la importància de les campanyes de conscienciació sobre la protecció del medi ambient.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.