Castelló explora la possibilitat d’establir una cooperació tècnica amb Perú en serveis socials

17-02-2018 López conversa con su homóloga de la provincia de Canchis, Amparo Teves.El regidor de Benestar Social, José Luis López, es reuneix amb responsables municipals de Cuzco i Canchis

El regidor de Benestar Social i Dependència, José Luis López, que es troba a Perú per a supervisar projectes de Cooperació Internacional finançats per l’Ajuntament de Castelló, s’ha reunit hui amb les seues homòlogues de les províncies de Cuzco i Canchis, Norma Maritza Rodríguez i Amparo Teves, respectivament, en una trobada en què ambdues responsables municipals s’han interessat per conèixer el model dels serveis socials de la capital de la Plana.

Perú, amb un indicadors de violència de gènere molt alts, superiors al 80% en alguns casos, manca de programes de prevenció per a combatre el masclisme i en aquest sentit Rodríguez i Tevez han plantejat a López la possibilitat d’explorar vies de cooperació tècnica institucional que permeten adaptar plans de l’Ajuntament de Castelló a la realitat social d’aquest país.

López ha assenyalat que una de les alternatives que s’han plantejat “ha sigut la possibilitat d’establir una cooperació institucional quant al Pla d’Igualtat d’Oportunitats Homes i Dones amb l’objectiu que puguen aprofitar la metodologia del mateix, millorar en igualtat de gènere i acabar amb la xacra del masclisme”.

 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.