Castelló ofereix més de 40 llocs per a la campanya de Nadal en 10 espais públics

Castelló ofereix més de 40 llocs per a la campanya de Nadal en 10 espais públics

La licitació promou les atraccions infantils, fires i venda de productes nadalencs, tant artesans com d’alimentació

Atraccions firals, xurreries, llocs de venda d’artesania, de torrons… L’Ajuntament de Castelló ha licitat l’oferta per a l’ocupació d’espais en la via pública per a aquesta campanya nadalenca. La proposta inclou una desena d’espais, entre Castelló ciutat i el Grau, que sumen més de 40 llocs per a diferents activitats.
Així, s’han oferit quatre llocs per a la venda de torrons i dolços nadalencs en les places Fadrell, Santa Clara (amb dos llocs) i avinguda Rei en Jaume, on també li la licitat la instal·lació d’un màxim de 20 posats venda de productes d’artesania.
Quant a les xurreries i llocs de venda d’altres masses fregides, s’ha oferit l’ocupació de sis espais públics, amb un lloc de venda per a cadascun d’ells: avinguda Rei en Jaume (front edifici Correus); plaça d’Espanya; plaça Fadrell; plaça Maria Agustina; parc Ribalta i parc de la Panderola.
Les atraccions infantils cobren especial protagonisme durant les festes nadalenques, per la qual cosa des de l’àrea de Drets i Serveis s’han previst fins a cinc espais públics amb capacitat per a diverses atraccions. Així, s’ha oferit un inflable en la plaça Fadrell; sis atraccions firals en la plaça Espanya; un inflable i dues atraccions en la plaça Hort dels Corders; una atracció en la plaça Major i dues en la plaça Maria Agustina.
A més, també s’ha licitat una exposició de productes nadalencs en la plaça Espanya amb una carpa de 100 metres quadrats; un espai de venda de productes nadalencs també en la plaça Espanya amb dues casetes i, per úlim s’ha oferit la venda de productes alimentosos amb quatre llocs o foodtrucks en el carrer Juan Sebastian Elcano, en el Grau, una activitat que es desenvoluparà solament el dia 31 de desembre amb motiu de la celebració de la festa de Nit de cap d’any.
La persones interessades han de presentar, en el termini de 10 dies hàbils a explicar des de la seua publicació en el BOP aquest passat 28 d’octubre, sol·licitud per a obtenir autorització d’ocupació de via pública en aquests espais.
Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.