Castelló promociona la seua oferta turística en la Fira Natural, el major aparador de turisme actiu de la província

feria natural RP
image-369986
La regidoda Patricia Puerta destaca la incorporació de cates, xarrades, activitats i la participació de més de 20 expositors

La regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica, Patricia Puerta, ha presentat avui la tercera edició de la Fira Natural, que durant aquest cap de setmana promociona el turisme de naturalesa, rural i gastronomia local en ple centre de la ciutat. “Castelló participarà amb un expositor propi per a difondre els racons més emblemàtics de la ciutat, les seues magnífiques platges, les seues festes, la seua gastronomia, la seua àmplia oferta comercial, els seus paratges naturals, les seues rutes cicloturístiques o l’àmplia programació cultural”, ha explicat l’edil.

 

Aquesta tercera edició de la Fira Natural arriba amb novetats en la ubicació, que passa a celebrar-se en la plaça de les Aules; en l’entrada, que és d’accés gratuït; i en la data, ja que s’ha apostat pel mes de maig després de dues edicions celebrades al febrer i abril. Puerta ha destacat que la Fira Natural “dóna a conèixer alternatives turístiques interessants d’allotjament, cultura, naturalesa, gastronomia i productes agroecològics” pel que aquest espai es converteix en el millor fòrum “per a conèixer les múltiples opcions rurals que ens ofereix la província de Castelló”. L’horari d’obertura dels expositors serà d’11:00 a 14:00 i de 17:00 a 21:00 tant el dissabte com el diumenge.

 

Per la seua banda, Roberto Regal, organitzador del certamen, ha explicat que es podran visitar més de 24 espais expositius, entres els quals es troben els municipis de Alcudia de Veo, Atzeneta, Benafigos, Vistabella, Tírig, Suera i Sant Jordi a més de Castelló i la Diputació. La resta d’expositors mostraran una àmplia oferta de cases rurals, turisme actiu, senderisme interpretatiu i opcions gastronòmiques de diversos racons de la província.

 

“La programació es complementa amb activitats de dinamització dirigides a diferents públics, masteclass de ioga, una recreació de la mostra etnogràfica Suera un poble al carrer, cates d’oli i de cerveses artesanes a més d’altres degustacions i mostra de vins IGP de Castelló”, ha afegit Regal. El dissabte també se celebrarà la jornada ConecturCV 2016, de la mà d’INVATTUR i l’Agència Valenciana de Turisme i amb la col·laboració d’Itinerantur, que tracta bàsicament de deixar espai a xicotets (o grans) projectes (culturals, ambientals, gastronòmics…) que treballen en i per al territori repercutint d’alguna manera positiva en l’activitat turística. Així, s’ha convidat a diverses iniciatives locals com a formatges artesans, vins de Castelló, cooperativa de turisme actiu, turisme cultural en Parcs Naturals o una cooperativa agrària innovadora.

 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.