MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Castelló promou la compra de productes locals i frescs en el Mercat de Sant Antoni

La regidora de Comerç, Patricia Puerta, insisteix en la necessitat de “potenciar el consum de proximitat” entre els castellonencs

Potenciar el consum de productes de proximitat i autòctons. La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Castelló organitza demà una jornada de dinamització en el mercat de dinamització amb la qual pretén promoure la compra de productes locals i frescs. “L’objectiu principal és informar tant a clients com a potencials clients, i també al públic familiar, sobre la filosofia slow food, potenciant el consum de productes de proximitat o autòctons”, ha explicat la regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica, Patricia Puerta.

Patricia Puerta al Mercat de San Antoni 03

Les activitats programades inclou un taller de desdejuni en família en el qual es realitzaran figures amb fruites fresques, degustació de fruites autòctones, receptes amb batuts saludables… i fins a pomes, taronges o plàtans amb globusflèxia per a aprendre jugant dels beneficis dels productes frescos que es poden trobar en el mercat.

També s’ha programat una jornada d’activitats infantils dirigides a xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys que es realitzaran en la plaça situada al costat del Mercat de Sant Antoni en horari d’11.30 a 13.00. “Volem que la gent s’acoste al Mercat de Sant Antoni, que conega la qualitat dels productes que ofereixen, que els més xicotets també es familiaritzen amb els productes frescos i de temporada i que, en definitiva, aprenguen a comprar en el comerç de proximitat”, ha afegit Puerta. A més, també es regalaran tiquets de descompte. 

Patricia Puerta al Mercat de San Antoni 01
image-327517

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.