Castelló reconeix “als herois quotidians del comerç” en la gala anual del comerç veterà

comercio-minorista-cv
image-374419
L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, agraeix la dedicació i trajectòria de Callos Rosa Mari, Giner i Confecciones Pitarch

Castelló va celebrar ahir la seua tradicional gala del comerç veterà per a reconèixer als comerciants, als quals l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, va qualificar “d’herois quotidians”, la seua dedicació, trajectòria i esforç diari per “traure avant els seus negocis i ajudar així al creixement de la ciutat”. Callos Rosa Mari, en el Mercat Central; Giner, en el carrer Major; i Confecciones Pitarch, també en el carrer Major, són els tres establiments que en aquesta edició de 2016 han arreplegat els diorames amb els quals es guardona la seua dilatada trajectòria, en un acte en el qual també va participar la regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica, Patricia Puerta.

Una senzilla gala però molt emotiva en la qual va destacar la projecció d’un vídeo protagonitzat pels comerços guardonats. Callos Rosa Mari, un establiment que ja per la seua quarta generació de comerciants; Giner, cinquanta anys situats a Castelló ara convertit en un referent en articles de moda i complements que va iniciar la seua marxa amb la venda de productes religiosos; i Confecciones Pitarch, que ja va per la seua tercera generació, que va començar venent uniformes de col·legis i roba a mesura i avui s’han especialitzat en vestimenta del món de la festa.

L’alcaldessa va destacar el paper d’aquesta gal·la “com a oportunitat per a posar en valor el gran potencial de l’economia local, la dedicació dels comerciants i el bon treball”. I va afegir: “La ciutat té un deute amb vosaltres, que dedicau moltes hores a projectes personals i familiars que són part de la història quotidiana que s’escriu en la nostra ciutat diàriament”.

El discurs de l’alcaldessa es va teixir a partir dels seus records personals, els de la seua infància anant a comprar al Mercat Central amb la seua mare o la seua àvia; els de créixer amb la mateixa generació de qui ara està al capdavant de la tenda de complements Giner o agraint el “bon fer i el treball exprés” d’Alejandrina Pitarch, al capdavant de Confecciones Pitarch. Un discurs emotiu en el qual també va haver-hi una mirada al present reconeixent que “en temps difícils per a l’economia, us arrisqueu per a traure avant els vostres establiments”.

 

“Enhorabona a totes i a tots. Castelló vol i ha de premiar la vostra dedicació a la ciutat i us animem a continuar amb aqueixa vocació de servei a la ciutat”, va apuntar l’alcaldessa, qui va aprofitar aquest acte per a reiterar que “el comerç de Castelló és un comerç viu, sempre en canvi constant i amb voluntat de reinventar-se diàriament”.

 

 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.