Castelló ret homenatge a les parelles que compleixen els seus 50 anys de vida junts

Matrimonios de Bodas de Oro 10L’alcaldessa i la regidora Ribera agraeixen el seu esforç per fer de Castelló una ciutat més amable amb la gent gran

La Regidoria de Gent gran de l’Ajuntament de Castelló ret homenatge a les parelles que compleixen els seus cinquanta anys de matrimoni coincidint amb la celebració del dia de Sant Valentín. L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i la regidora de Gent Gran, Mary Carmen Ribera, han obert la jornada destacant el paper dels majors en la nostra societat i reconeixent les seues aportacions per a fer de Castelló una ciutat més oberta.

Marco, qui ha destacat l’impuls al programa ‘Castelló, Ciutat Amigable amb la Gent Gran’ per a avançar cap a una ciutat més integradora i plural, s’ha referit al compromís del Govern Municipal amb les polítiques d’envelliment actiu.

L’alcaldessa ha obert la jornada de celebració de les noces d’or, a la qual s’han inscrit 43 parelles i que ha començat amb una recepció en el saló de plens de l’Ajuntament de Castelló. Li ha seguit la conferència “Com ahir”, a càrrec de la psicòloga i terapeuta de parella Sara Rivero, en els salons de l’Hotel Intur. La xarrada pretén acostar a les parelles a la dècada dels 60, a l’any 68 concretament, quan van iniciar la seua vida matrimonial.

Posteriorment, s’ha celebrat en el citat establiment hoteler un menjar de convivència, seguida d’un ball per a tots els assistents, en la qual han estat presente la regidora Mary Carmen Ribera.

 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.