Castelló tanca l’any amb més de 600.000 euros invertits en la repavimentació de calçades

El regidor Rafa Simó explica que la inversió d’enguany ha permès millorar l’asfaltat de més d’una vintena de carrers

23-12-2017 mestrets 2L’Ajuntament de Castelló ha conclòs les campanyes de millora de calçades d’enguany 2017 amb una inversió que supera els 600.000 euros. El regidor d’Ordenació del Territori i responsable de l’àrea de Serveis Públics, Rafa Simó, ha explicat que la campanya s’ha dividit en dues fases, una executada a través de les inversions financerament sostenibles i una altra a través de la partida comuna. “Enguany s’ha completat la repavimentació de 22 calçades repartides pels sis districtes de la ciutat”, ha apuntat l’edil.

Les últimes tres actuacions a realitzar-se han sumat 4,8 quilòmetres més de carrers reasfaltats i han correspost a la repavimentació del camí Quadra Quarta, en el tram comprès entre el camí Penyeta Roja i l’accés al Racó de la Torreta; el carrer Historiador Diago i la carretera Ribesalbes, en el tram entre el carrer Costur i la Quadra Saboner.

Rafa Simó ha explicat que els projectes corresponen a les demandes veïnals que s’han vingut plantejant en les Juntes de Districte. Quant a les actuacions realitzades amb càrrec a les inversions financerament sostenibles, en el Grau es van desenvolupar quatre iniciatives, concretament, en la zona d’aparcament del camí Serradal i millores en els carrers Palmerar, Germans Pinzón i l’avinguda Sant Pere. En el Districte Est de la ciutat es va millorar la calçada de Bisbe Salines en dos trams, també el paviment del carres Marquès de l’Ensenada, així com els carrers Farigola i Montornés.

Les actuacions en el districte Nord s’han centrat en el camí Penyeta Roja i en el camí dels Mestrets. En la zona Centre del municipi es van completar a l’inici de l’any tres reformes: les dels carrers Menéndez i Pelai, Enginyer Ballester i el carrer Ramón y Cajal. En el districte Sud l’equip de Govern va adequar la Gran Via Tárrega Monteblanco i el carrer de la Verge. I finalment, en el Districte Oest de la ciutat s’ha actuat en el carrer la Figuera, Santa Cruz de Tenerife i el carrer Pintor Ribera.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.