728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Celebració del 50 aniversari de Comissions Obreres del País Valencià

acto ccoo
image-378917
L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha participat aquesta vesprada en l’acte de celebració dels 50 anys de Comissions Obreres al País Valencià, que s’ha celebrat en el Teatre del Raval de la nostra ciutat, i que ha comptat amb l’assistència del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, entre altres autoritats.

“Avui és un dia important per al sindicalisme i per a la defensa dels drets i llibertats a Castelló. Aquest aniversari reafirma la democràcia i els esforços ciutadans per aconseguir-la i mantenir-la” ha afirmat Marco.

La primera edil ha destacat el paper que ha tingut Comissions en la millora de les condicions de treball i de vida de la classe treballadora i també l’aportació del sindicat a la construcció social i política del País Valencià. Marco també ha fet una reflexió sobre el present i el futur d’aquesta entitat perquè “en moments com els actuals, amb una greu crisi que està afectant més als més febles, el sindicalisme ha de donar resposta a nous conflictes socials i projectar la idea d’igualtat cap al futur”.

 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.