banner_990x90_EFE (1)

Chelva sol·licita ajuda a la Diputació per a condicionar els accessos al col·legi

SONY DSC

La diputada de Benestar Social i Educació, Mercedes Berenguer, comunica a l’alcalde, Robert Rubio, que es coordinaran les àrees competents de la Diputació perquè el tram d’accés al col·legi siga segur.

Els veïns de Chelva i el mateix ajuntament volen posar fi a una situació de possible perill que es dóna en el camí d’accés al col·legi d’aquest municipi dels Serrans.
La diputada de Benestar Social i Educació, Mercedes Berenguer, ha rebut l’alcalde, Robert Rubio, i li ha dit que davant d’aquesta situació «es coordinaran les àrees competents de la Diputació perquè el tram d’accés al col·legi siga segur».D’altra banda, l’alcalde Rubio s’ha interessat pels programes de benestar social que començarà la institució provincial el pròxim any per a preveure a quins podrà optar.Berenguer i Rubio tindran pròximes reunions on s’ajustarà la proposta d’assumptes socials de la Diputació a les necessitats dels veïns del municipi, com es farà amb tots els pobles de la província.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.