728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Chera sol·licita l’arranjament de camins afectats per les últimes pluges

1.- Visita alcalde de Chera foto_Abulaila (1)
image-262754
L’alcalde Alejandro Portero trasllada al president de la Diputació, Jorge Rodríguez, les necessitats més urgents del municipi de Requena-Utiel

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, s’ha reunit amb l’alcalde de Chera, Alejandro Portero, «per a conéixer la realitat del municipi i els aspectes en els quals necessiten ajuda de la Diputació».
Portero va incidir en «els danys ocasionats per les pluges de la matinada del 1 al 2 de novembre, en la qual van caure 156 litres per metre quadrat i que han ocasionat desperfectes molt importants en els camins rurals.
«Aquest tema –prossegueix l’alcalde- té especial rellevància per als veïns de Chera, perquè estem en època de recollida de l’oliva, per la qual cosa hem de cercar solucions com més prompte millor».
Així mateix, Alejandro Porter ha sol·licitat ajuda per a la millora de la xarxa d’aigua potable. En aquest sentit, l’alcalde ha informat de «la instal·lació de comptadors d’aigua amb l’objectiu de racionalitzar el consum en la població».

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.