Cinc famílies reben habitatges d’inserció social

València Notícies | Redacció.- Cinc famílies registrades al Cens d’Habitatge Precari dels Centres Municipals de Servicis Socials han sigut les últimes beneficiàries del programa d’inserció social de l’Ajuntament “que impulsa el Govern de la Nau per a garantir el dret a un habitatge digne a les famílies i per donar-les oportunitats per a gaudir d’una vida millor”.Isabel Lozano.

Amb estes paraules, la regidora d’Inserció Sociolaboral, Isabel Lozano, s’ha fet ressò de l’última signatura de contracte de lloguer i lliurament de claus dels habitatges del Programa d’Accés als Habitatges Municipals. En eixe acte en van adjudicar cinc habitatges, recentment reformades per una inversió total de 56.474 euros.

Isabel Lozano ha recordat la importancia vital que cadascú d’estos habitatges representa per a les famílies, com per exemple el cas d’una que, fins al moment, vivia en unes condicions molt precàries a una infravivenda a Benimàmet sense aigua corrent i amb dos xiquets.

“Anem a continuar treballant amb les famílies amb menys oportunitats, per avançar en el seu procés d’inserció social i laboral, amb formació, intermediació amb empreses i com no, amb un habitatge digne, que és un element fonamental”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.