Ciutadans acusa a Compromís de copiar les seues mocions després de rebutjar-les

València Noticies | Redacció.- “Des del principi de la legislatura, cada vegada que el grup municipal Ciutadans planteja una proposta, l’equip de govern liderat per Compromís contesta de forma habitual en funció dels seus propis interessos que ja ho estan fent o ho tenen en estudi i ens ho desestimen, o introduïxen qualsevol canvi superflu i gratuït per a apropiar-se de la proposta presentada”, ha explicat el regidor de Ciutadans (C´s) en l’Ajuntament de València, Santiago Benlliure, a l’acabar la comissió de Medi Ambient.

Santiago Benlliure.
image-393087

“Les nostres propostes sobre neteja i el Centre d’Acollida Animal estaven ben fundamentades però no van tindre repercussió i al poc de temps les van posar en marxa. És com plantejar una solució, desestimar-la i després posar-la en pràctica. És una autèntica i completa falta de respecte al treball de l’oposició i als valencians”, ha declarat Benlliure.

El regidor Santiago Benlliure ha manifestat: “Desestimen les nostres propostes argumentant que ja estan treballant en això però la realitat és una altra. La neteja viària, les de jardins, el control de plagues i el d’animals domèstics, entre altres assumptes, copen les queixes i reclamacions en l’ajuntament a través de la web, el registre d’entrada, el Defensor del Poble i el Síndic de Greuges però açò a Compromís no li ocupa ni preocupa. Pel que s’ha vist, les seues prioritats són altres”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.