Ciutadans (C´s) alerta sobre l’increment d’inseguretat i incivismo en el Cabanyal

València Notícies | Redacció.- La regidor de Ciutadans (C’s) María Dolores Jiménez ha alertat sobre l’increment d’inseguretat i incivismo en el Cabanyal i ha demanat que el tripartit adopte mesures “per a eradicar la situació de desemparament de molts menors en el Cabanyal, sobretot. en els carrers on estava prevista la prolongació”.

maria-dolores-jimenez
image-425754

“La situació generada ha arribat a límits que afecten molt els ciutadans. Greus problemes d’insalubritat, que també afecten els xiquets”, ha declarat la regidor de C’s. “El tripartit hauria d’adoptar mesures per a conéixer l’estat dels menors i saber si es troben en situació desemparament o la malnutrició”, ha explicat la regidor Jiménez.

D’altra banda, Jiménez ha alertat de que la seguretat es veu cada dia més minvada. “Es produïxen baralles, baralles, actes incívics i inclús baralles de galls, entre altres, amb total impunitat. Els veïns criden a la Policia, tant a la Policia Local com al Cos Nacional de la Policia (CNP) però no veuen resultats”, ha comentat la regidora.

La regidor María Jiménez lamenta la falta de resposta del tripartit a esta situació. “La qual cosa hi ha és una greu inseguretat entre els veïns. Este no és el que volem per al Cabanyal”, ha conclòs Jiménez.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.