Ciutadans (C’s) de València acusa Ribó de no complir amb els veïns de Mislata

València Noticies | Redacció.- “Ribó ha venut fum des de fa un any amb el tractament metropolità de les línies d’EMT, i ha sigut la Generalitat qui ha aportat la solució molt per davall de les pretensions de l’EMT”, ha declarat el portaveu de Ciutadans (C´s) en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, després de conéixer que el tripartit ha sigut incapaç de donar solució a un dels seus principals compromisos, el de resoldre la falta de transport públic en poblacions limítrofs.

Fernando Giner.
image-393042

Per al portaveu de C’s “l’alcalde ha viscut d’esquena a la realitat de les poblacions veïnes a València. Un greu error en el segle XXI, perquè es renega d’una València Metropolitana i perquè les necessitats de mobilitat de les persones transcendixen a més d’una población”.

Per la seua banda, el conseller en l’Empresa Municipal de Transports (EMT) per C´s, Narciso Estellés, ha mostrat la seua perplexitat davant d’esta situació: “És increïble que una àrea com Mislata, amb més de 240.000 validacions, no tinga una línia d’EMT a un cost més que raonable. Al seu dia el president de l’EMT ens va proporcionar unes dades amb un cost de 133.330 euros, i ara es despengen entre 733.000 EUR i 1.036.000. Metrobús ho ha aconseguit per 200.000 euros. Tenim dret a conéixer els motius d’eixos increments”.

“La gestió de Grezzi en EMT és un autèntic despropòsit. Estimacions econòmiques incorrectes, planificació de línies que no convencen a ningú, reclamacions contínues i processos participatius que no són tal”, ha manifestat Estellés.

El regidor de C’s considera “increíbles” les declaracions de Grezzi sobre que l’EMT encara ha d’estudiar les parades i autoritzar-les. “És un despropòsit, perquè pareix un nou obstacle. Si és així, l’Ajuntament hauria d’eliminar totes parades de Metrorbital, les ja instal·lades sense permís”, ha conclòs Estellés.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.