Ciutadans (C’s) pregunta per les condicions dels centres de dia de majors de València

València Noticies | Redacció.- “Els centres de dia de majors han de reunir les millors condicions per a atendre les persones que assistixen cada dia”, ha declarat el portaveu de Ciutadans (C´s) en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, qui ha presentat una pregunta a la Comissió de Desenrotllament Humà, Cultura i Educació interessant-se per si tots els centres compten amb els permisos reglamentaris.

Fernando Giner.
image-390534

“Volem saber si els permisos estan en regla i en concret hem preguntat pels centres de L’Amistat, en el carrer Yecla, el d’Arniches, en l’Av. Blasco García, el de Tres Forques, en l’avinguda Tres Forques i el de La Puríssima, en el carrer Alboraya”, ha detallat el portaveu de Ciutadans.

“Sobre este assumpte, el portaveu de C’s ha volgut conéixer quins són els resultats de satisfacció arran de la consulta que es fa als usuaris anualment respecte a la qualitat del servici i si l’ajuntament té previst posar en marxa més centres d’estes característiques”. “Veïns com els de l’associació de Vilanova del Grau així ho estàn reclamant”, ha conclòs Giner.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.