MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Ciutadans (C’s) proposa que els immobles recuperats del ‘Cas Blasco’ es destinen a usos socials

València Notices | Redacció.- El grup parlamentari de Ciutadans (C’s) en Les Corts valencianes ha proposat que els béns i immobles recuperats de casos de corrupció es destinen a finalitats socials i a ajudar als col·lectius més vulnerables. Així, segons ha explicat el portaveu adjunt de C’s Alberto García, per exemple, “els immobles recuperats del ‘Cas Blasco’ podrien usar-se com a habitatges per a dones víctimes de violència de gènere o com a cases tutelades per a persones amb algun tipus de discapacitat”.

Alberto García.
image-382165

“Casos com Gürtel, Nóos, Brugal, Cooperació, Vamor, Taronger, Emarsa o Vaersa han evidenciat com s’ha saquejat sistemàticament la Comunitat Valenciana i cadascun d’aqueixos cèntims no ha pogut destinar-se a pal·liar la crisi econòmica o a combatre la pobresa”, ha assegurat García, al mateix temps que ha defensat que “tots els actius que tornen a ser propietat pública es destinen a les víctimes de violència de gènere, ajudes per a alimentació i educació infantil, programes d’ajudes assistencials bàsiques, plans de promoció de l’autonomia personal o d’integració per a col·lectius en risc d’exclusió social”.

El diputat, que ha presentat una bateria de mesures en matèria de política social, ha destacat que “per a Ciutadans, és fonamental ajudar a les persones que més ho necessiten”. En aquest sentit, ha avançat també la Proposta de Llei de C’s per a “augmentar fins al 10 per cent l’oferta d’ocupació pública a persones amb discapacitat orgànica i sensorial i, per primera vegada, a malalts mentals”. D’aquesta manera, ha advocat per “guardar un 6 per cent a persones amb discapacitat orgànica o sensorial; un 2 per cent, a persones amb alguna malaltia mental; i un altre 2 per cent per a discapacitats psíquics”. D’altra banda, García ha presentat una PNL per a “enllaçar la funció social dels mitjans de comunicació públics amb la divulgació d’iniciatives solidàries en matèria de donacions i successions i que els ciutadans sàpien que poden fer donacions i testaments solidaris”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.