MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Ciutadans de València denúncia l’intrusisme en el sector del taxi

València Noticies | Redacció.- “L’ intrusisme en el sector del taxi és un problema que està causant greus perjuís al sector i les institucions no fan res per a resoldre esta situación”, ha dit la regidora de Ciutadans (C’s) Maria Dolores Jiménez, després de reunir-se amb l’Associació Gremial Provincial d’Autotaxis de València.

María Dolores Jiménez.
image-372567

“Hem de defendre els interessos dels treballadors que complixen amb les seues obligacions i els seus drets deuen protegerse”, ha dit el Jiménez. “Este mes hem preguntat al Ple pels controls per a combatre l’intrusisme, les mesures de control que existixen i si l’ajuntament té coneixement de les denúncies presentades pels taxistes, entre altres”, ha explicat la regidora.

María Dolores Jiménez ha fet insistència en la necessitat de sol·licitar que la Policia Local realitze més controls “tant de taxis legals com de vehicles que oferixen els seus servicis de manera ilegal”.

D’altra banda Jiménez ha explicat que una altra de les reclamacions del seu grup municipal és “velar per la desaparició de l’intrusisme, des del punt de vista de la seguretat dels pasajeros”. “El viatger està totalment desprotegit si viatja en un taxi il·legal o vehicle no autoritzat per al dit fin”, ha conclòs.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.