MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Ciutadans de València denúncia que la regidor de Seguretat està incomplint els seus compromisos amb la ciutadania

València Noticies | Redacció.- “Els compromisos que adquirix un regidor són compromisos amb la ciutadania i l’edil de Seguretat Ciutadana no els està complint”, ha dit la regidor de Ciutadans (C’s) María Dolores Jiménez, després de comprovar com les millores en els retenes del grup de platges de la Policia Local, a les que es va comprometre la regidor Gómez, no s’han dut a terme.

María Dolores Jiménez.
image-384886
“Al març, i de cara a la temporada d’estiu, Sandra Gómez es va comprometre, arran d’una moció de Ciutadans, a realitzar millores en les condicions dels llocs de treball de la Policia Local en la platja”, ha dit Jiménez. “Ha començat la temporada i la realitat és que la millora ha consistit únicament en la instal·lació d’uns banys prefabricats que compartixen espai amb el magatzem i no tenen llum ni enllumenat”, ha explicat la regidor de C’s.

L’edil de Ciutadans ha remarcat: “No és la primera vegada que Sandra Gómez deixa que les seues promeses caiguen l’oblit. També al març va anunciar que instal·laria en l’Ajuntament els equips de seguretat de Copa Amèrica i hui la porta principal del consistori seguix sense tindre l’escàner”.

“Gómez s’escuda en que tot el pitjor prové del govern anterior i s’amaga després de cortines de fum. Senyora regidora: li demanem que mire cap avant i que solucione els problemes que hui tenen València i els valencians”, ha conclòs Jiménez.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.