Ciutadans demana la compareixença del director de la central nuclear de Cofrents

València Noticies | Redacció.- El grup parlamentari de Ciutadans (C’s) ha presentat per registre d’entrada la petició de compareixença del director de la central nuclear de Cofrents “perquè explique si és cert que la central s’està preparant per a crear uns nous magatzems de materials radioactius davant el retard de l’adequació de les instal·lacions a Conca”.

Toni Subiela, diputado de Ciudadanos en Les Corts.
image-352996

Així ho ha afirmat el diputat Toni Subiela, qui ha explicat que la iniciativa està motivada “per les informacions que s’han publicat recentment sobre els moviments que, pel que sembla, s’estan produint i a la vista de la demora en l’entrega dels informes mensuals que la central ha de fer a Les Corts”.

Subiela ha incidit que “si es preveu este magatzem, C’s vol saber com i per a què va a dur-se a terme, quines són les implicacions i quins són els efectes mediambientals i com funcionen i hauran de funcionar els protocols de seguretat”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.