Ciutadans insta a redoblar els esforços per a previndre la violència de gènere

València Notícies | Redacció.- La regidora de Ciutadans en l’Ajuntament de València Amparo Picó ha fet una crida a tots els partits polítics i col·lectius socials per a redoblar els esforç per a previndre la violència de gènere a fi d’evitar maltractament en la dona en tots els seus vessants i s’ha congratulat de l’acord històric aconseguit en el Congrés entre totes les forces polítiques.Amparo Picó.

 “Tot esforç és poc per a acabar amb esta alifac del segle XXI però ho hem de fer. El millor és la prevenció i eixe és el camí que s’ha de seguir per a aconseguir reduir qualsevol acte d’estes característiques, tant de maltractament com de més morts. Enguany ja portem més respecte a l’any passat. Les xifres parlen per si soles. Portem ja més de 30 dones i sis menors assassinats”, ha manifestat la regidora Amparo Picó.

Finalment, la regidora Picó ha comentat que els esmentats acords impliquen modificar la Llei de Règim Local i recuperar els ajuntaments competències en promoció de la igualtat entre dones i hòmens i en matèria de violència de gènere. Es creguen unitats de suport local per a acompanyar, ajudar i protegir a les víctimes de forma permanent. “L’ajuntament té un grup dedicat a ajudar les víctimes però és necessària més prevenció”, ha conclòs Picó.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.