MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Ciutadans lamenta que el tripartit vote en contra de crear un abonament jove de 25 euros per al transport públic

València Noticies | Redacció.- El diputat autonòmic de Ciutadans (C’s) Domingo Rojo ha lamentat que “el tripartit haja votat en contra de la proposta de C’s per a crear un abonament jove de 25 euros per al transport públic”. Després de la Comissió d’Obres Públiques dels Corts, Rojo ha acusat a “PSPV, Compromís i Podem d’aplicar el corró de la majoria per a negar-se simplement a estudiar una rebaixa en benefici dels joves”.

“És fonamental fomentar el transport públic entre un col·lectiu tan important com els joves, per a incrementar el nombre d’usuaris i facilitar la mobilitat”, ha subratllat Rojo, al mateix temps que ha defensat “la necessitat d’usar el transport públic per a protegir el medi ambient i reduint el tràfic”.

Reunión de la Comisión de Obras Públicas en Les Corts.
image-364404

“El Consell, que presumeix d’abanderar el rescat de les persones, ha bloquejat la proposta de C’s que suposava ampliar i garantir el dret a la mobilitat i circulació dels ciutadans dins de la Comunitat Valenciana”, ha recalcat Rojo.

D’altra banda, els grups parlamentaris en la comissió han recolzat la proposta de C’s per a estudiar la creació d’un registre d’agents immobiliaris a la Comunitat Valenciana, amb l’objecte de professionalitzar l’activitat professional i incrementar la protecció dels consumidors.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.