banner-728x90 (1)

Ciutadans proposa oferir a la companyia Tesla Motors instal·lar la seua nova fàbrica a Paterna

María José García, diputada de Ciudadanos.
image-361337

María José García, diputada de Ciudadanos.

València Noticies | Redacció-. Ciutadans (C’s) en Les Corts ha presentat una Proposició No de Llei* (PNL) per a instar al Consell a iniciar els tràmits necessaris per a oferir a la companyia Tesla Motors instal·lar la seua nova fàbrica en la localitat de Paterna. “València disposa d’experiència en fabricació d’automòbils, innombrables empreses subministradores i un capital humà amb gran experiència en el sector, per la qual cosa es converteix en candidata ideal per a albergar les noves instal·lacions de la factoria”, ha afirmat la diputada María José García.

En aquesta línia, ha recordat que la companyia de cotxes elèctrics “mou una facturació anual de 16.800 milions d’euros” i ha assegurat que l’arribada de la factoria és “un repte per a generar ocupació de qualitat a la Comunitat Valenciana i suposaria una oportunitat immillorable per al sector, que a Paterna compta amb un polígon tecnològic reconegut i avançat i algunes de les empreses proveïdores més destacades de Ford”.

La PNL de C’s, de tramitació especial d’urgència, proposa a més “instar al Govern a recolzar activament la instal·lació central a establir els contactes necessaris per a impulsar la decisió de Tesla Motors, a través d’una comissió d’experts encarregats en les negociacions”, tal com ha explicat García. Aquesta comissió estaria formada per representants de l’Administració central, autonòmica i municipal i empresaris del sector de la Comunitat Valenciana.

La proposta de C’s, que naix per iniciativa del grup municipal en l’Ajuntament de Paterna, que ha realitzat un estudi de viabilitat del projecte, es presenta hui en el ple de la localitat.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.