Comença el termini d’inscripció per als Jocs Esportius municipals

València Notícies | Redacció.- El dia 20 de setembre comença el termini d’inscripció en els Jocs Esportius municipals, la modalitat competitiva de l’esport escolar dirigida als més joves que organitza la Fundació Esportiva Municipal de València. El període d’inscripció acaba el dia 6 d’octubre per a donar pas a l’inici dels campionats que es durà a terme el dia 28 del mateix mes.

Els joves que desitgen participar en els Jocs Esportius han d’inscriure’s a través d’un centre educatiu, un club esportiu o qualsevol entitat, pública o privada, que estiga degudament legalitzada i que tinga el seu domicili social ubicat en el terme municipal de València. La Fundació Esportiva Municipal ha habilitat una plataforma en internet per a facilitar a les entitats la inscripció i tramitació de les llicències.Escuelas de Baloncesto.

Els Jocs Esportius municipals estan dirigits a aquells joves en edat escolar que hagen nascut entre 1999 i 2011. Enguany es presenten amb la novetat que en totes les categories està permesa la participació mixta, sempre que les bases de competició de l’esport en qüestió així ho permeten. A més, tots els entrenadors dels equips dels participants han de comptar amb la titulació esportiva oficial per a formar els alumnes.

Així mateix, l’oferta esportiva programada per a este curs 2017/2018 distingeix entre les disciplines que s’organitzen mitjançant lliga regular i les que s’organitzen per calendari de jornades. Les disciplines enquadrades en lliga regular són: bàsquet, handbol, hoquei, futbol sala, voleibol i rugbi, mentre que escacs, bàdminton, esgrima, atletisme, multideporte, miniolimpiada i multiaventura corresponen a les organitzades mitjançant calendari de jornades.

Els participants en els Jocs Esportius municipals s’organitzaran per categories en funció de l’edat dels esportistes.

Des de fa dos temporades, la Fundació Esportiva Municipal de València incideix en la promoció del joc net en les competicions esportives escolars. Per això, s’aplica el programa “Valora el Joc Net”, el qual, al final de cada edició, premia els clubs que més net han jugat durant tota la temporada. La finalitat d’este projecte és promoure els valors i l’esperit esportiu entre els més joves a través d’un sistema de valoració i puntuació per part dels entrenadors d’ambdós equips i dels àrbitres de l’encontre.

Agenda pròximos esdeveniments:
XII Marxa Cicloturista Comunitat Valenciana

24 Set 2017 | 8:30 – 14:00 | Palau Velòdrom Lluís Puig

http://www.fdmvalencia.es/es/eventos/xii-marcha-cicloturista-comunitat-valenciana/

 

41a Volta a Peu als barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre – Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València

24 set. 2017 | 9:00 – 12:00 | Bulevard Sud

 

http://www.fdmvalencia.es/eventos/41a-volta-a-peu-als-barris-de-sant-marcel%C2%B7li-i-sant-isidre-circuit-divina-pastora-de-carreres-populars-de-valencia/

 

XXVI Dia de la Pilota Valenciana

24 set. 2017 | 9:30 – 13:30 | Plaça de l’Ajuntament de València

http://www.fdmvalencia.es/eventos/xxvi-dia-de-la-pilota-valenciana/

 

Tour Dona, Salut i Esport

30 set. 2017 – 01 oct. 2017 | Tot el dia | Plaça de l’Ajuntament de València

http://www.fdmvalencia.es/eventos/tour-mujer-salud-y-deporte/

 

XII Marxa Cicloturista Ciutat de València

30 set. 2017 | 9:00 – 14:00 | La Marina de València

http://www.fdmvalencia.es/eventos/xii-marxa-cicloturista-ciutat-de-valencia/

 

5a CAN-RRERA Popular de València

01 oct. 2017 | 9:00 – 11:00 | Bioparc València

http://www.fdmvalencia.es/eventos/5a-can-rrera-popular-de-valencia/

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.