banner_990x90_EFE (1)

Comerç inicia la reforma del Mercat de Jesús

València Notícies | Redacció.- La Regidoria de Comerç començarà d’ací a poc temps “la necessària reforma en el Mercat de Jesús, que inclourà diverses tasques de millora de l’edifici, com són la neteja i pintat dels elements exteriors i de tot l’interior de l’edifici”. Així ho ha anunciat hui el regidor de Comerç de l’Ajuntament, Carlos Galiana.Mercado de Jesús.

Segons ha explicat el regidor Galiana, es substituiran les peces que delimiten el mercat a l’exterior i es recol·locaran les peces de gres que falten en la façana. A més, es col·locaran noves baranes, es reformarà la zona del mercat on hi ha la compactadora de cartó i la màquina de producció de gel i es retirarà la màquina compactadora en desús, una operació de certa dificultat pel tonatge d’esta. Es col·locarà una peanya metàl·lica a la màquina de producció de gel per poder elevar-la, es renovarà el paviment del mercat, es pintaran les parets i sostres; i, finalment, se substituiran les lluminàries en mal estat.

“Un aspecte que tenim molt clar, des de la Regidoria, és que el mercat ha de continuar funcionant amb normalitat durant la realització de les obres. Per tant, els treballs es realitzaran per fases i, en la mesura del possible, fora de l’horari de funcionament del centre, és a dir, les vesprades en què el centre no s’estiga utilitzant”, ha explicat Galiana.

Amb una arquitectura avantguardista, situat a prop del centre de la ciutat i perfectament comunicat, el Mercat de Jesús compta amb quasi 70 llocs de venda, tots ells en actiu, des dels que ofereix als veïns tot el producte fresc i la garantia que tenen els mercats municipals de València. L’edifici de l’actual mercat és el fruit de la remodelació i condicionament que es va dur endavant l’any 1993.

Galiana ha posat en valor “l’ambiciós pla de recuperació i reforma de mercats municipals iniciat des del principi del mandat per part de la Regidoria de Comerç”, amb obres com les previstes en el Mercat de Russafa, de quasi un milió d’euros, o les del Mercat del Grau, amb un pressupost a càrrec del Pla Confiança de 2,4 milions d’euros “que farà este espai més verd i completament renovat”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.