Compromís censura el cinisme del PP de fer cartells per dir que no farà cartells electorals

Compromís censura el cinisme del PP de fer cartells per dir que no farà cartells electorals
image-387007
El senador Carles Mulet considera que és “del gènere tonto” la mesura dels populars, carregada de populisme i hipocresía, quan han renunciat al mailing conjunt, que haguera suposat un important estalvi pressupostari

 

El senador Carles Mulet ha valorat com “cínics“, “populistes” i “hipòcrites” els cartells enganxats pel Partit Popular en l’inici de campanya anunciant que no penjaran cartells “per mantindre neta la imatge de la ciutat i apostant per la millora del medi ambient“.

Per a Mulet “en primer lloc els cartells van per barris, ja que hem sondejat la qüestió i en molt municipis no estan a favor de la mesura i han enganxat cartells electorals amb el lema ‘A Favor’, sense que ni ta sols isca el seu candidat per Castelló, ni Mariano Rajoy“. Per al representant territorial de Compromís a la Cambra Alta “darrere aquesta classe de mesures només hi poden dues explicacions: que sense Gürtels ni dopatges els costa més fer campanya electoral, o que be tenen vergonya de donar la cara i dels seus candidats, que estan generant rebuig entre la ciutadania fins al punt que eludeixen participar en debats, compareixen via plasma o eviten un territori que han sembrat de lladrocini i corrupció“.

La mesura, anunciada pel candidat al Congrés dels Diputats per Castelló, Miguel Barrachina i Javier Moliner, president dels populars de Castelló, és d’un cinisme majúscul. “I més quan han rebutjat fer un mailing conjunt a totes les cases del Estat espanyol, el que suposa la principal despesa de la campanya electoral i que ens haguera permés estalviar un terç del cost i garantir que tot el món tinguera paperetes on triar“, ha dit. Per a Mulet “està clar que al PP no li interessa que es parle de propostes, alternatives de govern, ni es denuncie la seua nefasta gestió com el balafiament dels estalvis de la Seguretat Social o el sobreendeutament públic espanyol que supera el 100% del PIB i que hipotecarà futurs governs, com va passar amb el País Valencià“, ha afegit.

 

Mulet ha recordat que ja als anys 90, en el cas de Castelló, l’aleshores intocable i ciutadà exemplar Carlos Fabra era candidat a les Corts, ja van optar per no posar cartells electorals. “Entenem que els interessa que la campanya passe el màxim desapercebuda per la gent. Ara ho fan tot de forma molt més còmoda, no posen cartells estalviant-se les perretes de la impremta, poal i cola i posen pàgines senceres a la premsa, i monten costosos escenaris amb megafonia per a dir que ja no seran corruptes“, ironitza. Mai més. I tal vegada esta vegada no van desencaminats, “perquè la gent no és tonta i els apartaran de la gestió“, ha conclòs Mulet.

 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.