MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Conclouen les obres d’ampliació de la xarxa de distribució d’aigua potable a Borbotó

Valencia Noticias | Redacción.- L’Ajuntament ha conclòs les obres d’ampliació de la xarxa de distribució d’aigua potable a la pedania de Borbotó, en una actuació que s’ha efectuat en l’àmbit dels carrers Entrada a Borbotó, Juan Bautista Pastor i Josep Renau.

La iniciativa ha sido desarrollada por la Sección de Aguas de la delegación del Ciclo Integral del Agua.
image-314063

Ha desenvolupat la iniciativa la Secció d’Aigües de la delegació del Cicle Integral de l’Aigua, dins del programa “Ampliació de la xarxa de distribució davant de noves sol·licituds de servici. Exercici 2015”. Actualment s’actua al districte de les Pedanies del Nord, més concretament al barri de Borbotó.

L’ampliació de la xarxa de distribució d’aigua potable s’ha estés des del número 12 de Entrada a Borbotó, seguint pel carrer de Juan Bautista Pastor, fins a arribar al número 34 del carrer de Josep Renau. En total, s’han instal·lat 89 metres de canonada de polietilé de 90 mil·límetres de diàmetre, com a conseqüència de la construcció d’un edifici, a fi de subministrar aigua potable a este edifici.

Com en totes les obres que realitza la Secció d’Aigües del Cicle Integral de l’Aigua, estes s’executen en coordinació amb tots els servicis municipals, amb l’objectiu de minimitzar l’impacte en el veïnat.

Amb esta actuació s’aconseguix augmentar el cabal d’aigua en el front de façana de l’illa, amb el qual s’aconseguix augmentar la pressió a la resta d’edificis adjacents i, amb això, una millora del servici d’aigua potable a la pedania. Les obres van començar el passat 12 de gener i acabaren ahir, 1 de febrer.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.