Cooperació fomenta polítiques d’innovació social

El director general de Cooperació, Federico Buyolo, ha participat este matí en el II Fòrum Internacional d’Innovació Social organitzat per l’associació Jovesolides sot el lema “Creativitat, passió i participació per a canviar el món”.

Federico Buyolo ha sigut l’encarregat d’obrir la jornada inaugural participant en el debat “Tinc una pregunta per a tu”. Junt amb el rector de la Universitat Politècnica, Francisco José Mora, la directora general d’Ocupació i Formació del Servef, Rocío Briones i la directora de Responsabilitat Social i Patrocini Institucional del BBVA, Lidia del Pozo, Buyolo ha explicat algunes de les iniciatives que emprendrà Cooperació per a treballar per la innovació social i aconseguir la implicació de tota la ciutadania.

Destaca la realització d’un congrés estratègic amb tots els actors del sector que servirà per a reflexionar i debatre el model de cooperació valenciana que volem construir. També es modificarà la Llei de Cooperació, perquè siga més oberta i incloga la participació de tots en un projecte dialogat i conjunt.

El director general ha aprofitat per a realitzar una crítica a la desconnexió que existix entre la ciutadania i els polítics, quelcom especialment greu en el temps de les noves tecnologies i la comunicació 2.0 al temps que ha assenyalat la importància d’incloure en les accions polítiques de l’administració la imbricació social perquè els emprenedors puguen realitzar la seua tasca.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.