C’s censura que el tripartit paga 4.800 euros en lloguers en la Devesa del Saler que acullen cambres de seguretat apagades

València Noticies | Redacció.-  El regidor de Ciutadans Santiago Benlliure ha censurat al tripartit per gastar 4.800 euros a l’any en dos lloguers en la Devesa d’El Saler per a tindre unes cambres que no funcionen. “El 5 de juny de 2015, durant l’última junta de govern de l’anterior legislatura, el PP va renovar el contracte de lloguer on estan instal·lades les cambres de detecció d’incendis que no funcionen. El tripartit s’ha passat un any pagant este lloguer sense fer cap canvi i sense que el gasto valga per a res ja que les cambres instal·lades no funcionen”, ha dit Benlliure.

Santiago Benlliure.
image-382459

L’edil ha recordat que, després de presentar una moció en el passat ple de maig per a millorar la prevenció d’incendis d’El Saler, “el tripartit va reconéixer que les cambres no funcionen des de 2013 i, a pesar d’això, no sabem si l’Ajuntament continuarà pagant 4.800 euros per a res com fins ara, utilitzarà les ubicacions arrendades per a posar un sistema de cambres que funcione o implantarà un altre sistema en què no es necessite el dit lloguer”.

 Santiago Benlliure ha insistit “en la necessitat d’apostar per la prevenció d’incendis per a evitar focs com els patits el passat estiu. Hem de defendre la Devesa d’El Saler i el que veiem en este tripartit és que continuen amb la inacció precedent i realitzen gastos superflus”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.