728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

De la Puríssima irromp en Tercera Setmana amb la seua descarada posada en escena de cuplé i jazz

El Péndulo | Redacción.- De La Puríssima és un quartet musical espanyol format per Julia de Castro (veu i lletres), Miguel Rodrigáñez (contrabaix), Gonzalo Maestre (bateria) i Juan Cruz Peñaloza (piano), que recupera el cuplé per a actualitzar-ho i fusionar-ho amb el jazz, el blues, el soul i la cançó napolitana dels anys cinquanta. Els seus senyals d’identitat són la innovació, la provocació, el sentit de l’humor, lletres esquinçadores, interacció amb el públic i una cuidada posada en escena per a la qual han comptat amb la col·laboració d’un valor a l’alça, la dramaturga María Folguera.

Sus señas de identidad son la innovación, la provocación, el sentido del humor y letras desgarradoras.
image-388178

Demà dimecres, 15 de juny, la poderosa i llibertina formació visita el Teatre Flumen amb el seu disc Virgen, en la seua volta a la ciutat de la qual procedeix el seu nom, record del carrer del barri del Carmen on la cantant es va donar una patacada, el carrer de la Puríssima.

Arribem a l’equador

Tercera Setmana Tercera arriba demà al seu equador amb altres tres estrenes. Afasians: The Last Conference és la primera coproducció del festival. La proposta, programada en la Sala Escalante, és el primer espectacle conjunt de llarga durada de loscorderos.sc i Za! El duo de teatre físic de Castelló es retroba amb l’inclassificable i desbocat grup de música de Barcelona en una obra que explora la malaltia mental, i que és una coproducció del festival valencià amb el Grec de Barcelona, la Fundació Catalunya La Pedrera i SÂLMON< festival.

També indaga en els llenguatges del moviment l’artista multidisciplinari d’Ontinyent establit a Berlín Vicent Gisbert. En Carme Teatre es podrà veure la seua combinació de dansa i videoart Arriba huele a campo, on es generen móns efímers enfront dels ulls de l’espectador.

'La cena del Rey Baltasar'.L’última estrena del dia és una actualització d’un acte sacramental de Calderón de la Barca als nostres dies. En La cena del Rey Baltasar, de la companyia madrilenya [los números imaginarios], una dotzena d’afortunats espectadors tindran el privilegi d’asseure’s a la taula del rei bíblic descendent de Nabucodonosor que va desafiar als déus i va impulsar la construcció de la torre de Babel. El sopar profà se servirà en Espai Inestable

Trobada de dramaturgs

En la seua programació, a més de l’exhibició dels treballs de les companyies i creadors convidats, el festival proposa aquesta edició l’interessant col·loqui L’ofici de viure o de vendre’s a sí mateix entre els dramaturgs José Manuel Mora, Gabi Ochoa, Antonio Rojano, Alfredo Sanzol i Sergio Martínez Vila. La reunió en la Sala SGAE Centre Cultural es proposa com un joc en el qual, en primer lloc, els autors reflexionaran sobre si la relació amb el seu treball és carrera o addicció. Posteriorment, cadascun dels convidats realitzarà una presentació crítica sobre el text dramàtic d’un altre d’ells.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.